Sådan skal du bruge dit Smartwatch
Brug af smartwatch

Vejledning til brugen af smartwatch

Kids Safety anbefaler at vores smartwatch’es bruges i overensstemmelse med følgende punkter. Overholdes disse punkter ikke, så kan det have indvirkning på jeres evt. reklamationsret.

Beskyttelsesfilmen bør ikke fjernes:

På alle vores vandtætte modeller (Undtagen GW400E) anbefaler vi at beskyttelsesfilmen, under den tynde film, ikke fjernes. Da, beskyttelsesfilmen fungerer, som en ekstra beskyttelse af skærmen. Fjernes den tykke beskyttelsesfilmen risikerer skærmen, derfor at blive ridset. Ønskes der ekstra beskyttelse kan der, som et alternativ påsættes panserglas.

Der kan ikke købes panserglas til selve urene, men det er muligt at skære panserglas til.

Det er teknologi – selvom det er til børn:

Vores ure er lavet til børn og deres hverdag. Men, som andet teknologi, kan et stød det rigtige sted gøre, at skærmen flækker. Vi anbefaler, derfor igen at beskyttelsesfilmen ikke fjernes, da dette kan hjælpe til at skærmen ikke flækker ved evt. voldsomme stød og slag.

Kan miste vandtætheden:

Det er vigtigt at sikre, at klappen ind til SIM-kortet er lukket rigtig til, ellers mister uret sin vandtæthed.

Ligeledes frarådes at købe taletidskort til disse ure, da gummimembranen vil blive naturligt slidt, hvis klappen tage på og af for ofte.

Træk ikke i gummiremmen:

Selve gummiremmen er holdbar, men der sidder en split som holder urremmen fast. Trækkes der hårdt i remmen, så kan både rem og split gå i stykker.

Tryk ikke hårdt på lade kablet:

Vær opmærksom på, at lade stikkets klemme ikke må presses på smartwatch ved opladning. Dette kan medføre, at opladerens connector pinde / pins, så vil blive presset op og opladeren gå i stykker.

Skulle dette ske, kan man købe en ny under tilbehør, på vores webshop.

Forlæng batteritiden:

Som udgangspunkt anbefaler vi at sætte “Locations Update Schedule” (Arbejdstilstand) til 1 time i SeTracker2 app’en. Dette medfører at batteritiden typisk fordobles i forhold til, hvis den indstilles til 10 min.
Ved at sætte opdateringen til 1. time, vil GEO-hegn funktionen også blive berørt, da der herved kan gå op til én time før man modtager en notifikation. Her er det op til den enkelte at afgøre, hvorvidt man i en given situation har brug for så meget strøm som muligt, eller GEO-hegn funktionen på henholdsvis et eller ti minutter. Læs mere om denne funktion her

Smartwatch kvalitet:

Dette ur er ikke Apple, Samsung eller Garmin. Hvilket prisen også afspejler.

Urene er ikke i ringe kvalitet af den grund, dog er der funktioner, som ikke kan slå sig til måls med mærkevarerne.

Vend SIM-kort rigtig:

Det er vigtigt at tjekke inden SIM-kortet indsættes i uret, at det er den rigtige størrelse & indsættes den rigtige vej. Skulle det uheldige ske, at SIM-kortet indsættes forkert, så er dette en forkert håndtering af uret, og reklamationsretten forfalder. Det er yderst vigtigt, at I ikke selv prøver at fjerne det forkert indsatte SIM-kortet, da dette kan skade uret. Kontakt os i stedet, og vi vil prøve at fjerne SIM-kortet. Vi lover ikke, at vi kan tage SIM-kortet ud uden at skade uret og SIM-kortet, da urene alle er meget tætpakket indvendigt. Det kan derfor være svært at komme til simkortet, uden at skramme eller ridse det.

Klik af simkort i urene:

Derudover er det vigtigt at sikre sig simkortet låses i SIM-slotten. Dette sikres, når der lyder et lille klik og simkortet er inde i uret.

Skulle du alligevel være utilfreds med produktet, skal følgende betingelser være opfyldt, for at kunne gøre brug at returretten.

  • Uret er intakt med alt tilbehør.
  • Beskyttelsesfilmen på skærmen er urørt.
  • Klistermærke med imei og reg. code er urørt.
  • Uret er ikke registreret med SIM-kort, eller bruger på appen.
Del med: