Profil

Vores historie

Vi ved som familie, hvor vigtig tiden er, og alle de ting man ikke får nået i en travl hverdag, må lægges til side med håbet om en bedre dag i morgen.

Da vi for nogle år siden startede vores campingliv, som fastliggere, oplevede vi næsten dagligt, at fra vi ankom til campingpladsen, og børnene var smuttet ud at lege, vidste vi ikke hvor de befandt sig.
Med små børn i alderen 3 – 8 år, syntes vi, at det var for tidligt, at udstyre dem med en mobiltelefon. Vi gjorde et kort forsøg, men med det udfald, at mobilen først blev væk, dog fundet igen, men dernæst begravet i sand og vand.

Vi er blot mennesker som enhver anden, og kan derfor ikke se os fri for, at blive påvirket af mediernes omtale af snart daglig skræk og rædsel.
For os var det tanken om, at vores børn hver gang fandt nye legekammerater, og ofte endte med at lege hjemme hos dem, trods gentagne formaninger om, at de skulle komme hjem og fortælle hvor de var.
Resultatet blev, at vi flere gange måtte rende hele campingpladsen rundt i halve og hele timer, nervøse og ængstelige for det værste var sket, for at lede efter vores børn.

Vi gik derfor på nettet i håbet om at finde en form for GPS enhed, så vi hele tiden havde en mulighed for at finde børnene. Vi faldt her over et GPS ur til børn, som ud fra hvad vi kunne læse os til, præcis ville opfylde vores behov. Vi kunne altid få fat i vores børn, enten ved at ringe, skrive eller i sidste ende se på et kort hvor de befandt sig. Der var endda mulighed for at bruge noget der hed Geo-fence, hvor man kunne markere en radius på et kort, og bevægede barnet sig udenfor, ville vi kort efter modtage en sms, med tidspunkt og koordinater.

Det var ikke et svært valg, og efter uret havde vist sit værd i løbet af campingferien, blev anvendelsen forlænget til også, at inkludere børnehave og skole .
Vi kunne via app’en, indstille hvilke tidsrum andre kunne ringe til vores børn, så de netop ikke forstyrrede midt i timen. Vi havde mulighed for, at skrive en besked om at gøre sig klar, i hvert fald for den ældstes vedkomne, så hun stod klar til afhentning når vi ankom.
Før kunne vi bruge op til en time til halvanden på at hente, hvorimod tiden nu kan blive brugt sammen.
En for os klar fordel er, at vores børn nu føler sig mere trygge, da de også ved, at de altid kan ringe til os uanset om de er i institution, har legeaftale eller bliver passet hos bedsteforældrene. Og vi behøver ikke, at bekymre os unødigt om vores børn, hvilket har mundet ud i en roligere og mere balanceret hverdag.

Vores ønske er derfor, at dele denne mulighed med andre, i håbet om, at de vil få lige så meget glæde af uret, som vi stadig har.

Hvem er vi?

Kids Safety har praktisk erfaring i brugen af Smartwatch og GPS ure til børn.
Vi har nu været igang siden August 2017, og har haft fuld fart på, og er rigtig glade for alles opbakning, af os, samt vores produkter.
Det er simpelthen gået så godt, at vi allerede nu i februar 2018, har valg at indtage resten af Europa, med en helt ny webshop, samt design.
Den eupæriske hjemmesides design, vil engang i fremtiden, blive skabelonen for Kids Safety, så hvis du er nygerrig eller intersseret kan du se den her. Kids Safety Europas største udvalg af GPS- samt Smart-Watches.

Vores vision er, at yde den bedste service med kunden i centrum og sikkerheden i top. Have den bedste kvalitet på vores produkter, samt det største og nyeste udvalgt indenfor Smartwatch og GPS ure til børn. Det er derfor vigtigt for os, at vores kunder trygt kan handle i vores webshop, hvor vi selvfølgelig prioriterer, at alle danske regler for internethandel og sikkerhed bliver overholdt.

Vores mission er at give jer forældre og jeres børn en tryg hverdag, samt ferier, men også en sjov måde at holde kontakten på.

Gennemtestede produkter

De produkter du finder på vores hjemmeside, er alle gennemtestet af børn, og os selv mht. SeTracker applikationen, og har derefter udvalgt disse ud fra nedstående kriterier:

Priser:

Penge er ikke vigtigere end tiden med vores børn.
Vi mener alle skal have råd til en bekymringsfri hverdag, og mere tid til børnene. Kids Safety har derfor valgt produkter alle har råd til.

Brugervenlighed:

Kids Safety har gennemtestet applikationen SeTracker igennem 2 år, samt haft børn til at teste urenes brugervenlighed.
Vi har derfor kun valgt ure alle kan bruge, med lidt vejledning fra forældrene selvfølgelig.

Kvalitet:

Vi mener kvalitet er en nødvendighed, når det er børn der er tale om.
Vi forældre ved, alle børn svømmer, løber, klatre og sloges med hinanden dagligt, og skal derfor have ure der kan holde til dette.
Vores sortiment af produkter er derfor udvalgt af børnenes daglige bedrifter og leg.

Vi har som sagt haft produkterne, samt applikationen i hænderne, og kan derfor altid hjælpe jer med spørgsmål omkring vores sortiment.
Er du allerede kunde eller måske potentiel kunde, og har du spørgsmål til vores produkter, eller tvivl  i forhold til vores service, er du altid velkommen til at ringe på +45 71 741 767 eller skrive på info@kidssafety.dk. Har du problemer med et produkt, finder du de fleste gængse svar i vores FAQ, men vi er naturligvis også altid klar til, at svare på spørgsmål og hjælpe. Vi er til for vores kunder, ikke omvendt. Vi vil ikke sælge produkter som ikke virker. Oplever du derfor problemer, finder vi hurtigt en løsning, som begge parter er tilfredse med.

Del med: