Huskeliste: Smartwatch i julegave

Smartwatch i julegave

Hos Kids Safety vil vi gerne ønske jer en god jul, og guider jer derfor med et par tips til hvordan i bedst giver et smartwatch i julegave. Disse tips er gode at tage stilling til inden juleaften.

Er du i tvivl om, hvilket ur I skal vælge?

Hos Kids Safety anbefaler vi ALTID at lade børnene være med til at vælge det nye smartwatch, da det er barnet der skal have det på. Dette er dog ikke altid muligt, når smartwatch er til julegave.

På vores webshop har du mulighed for at filtrere efter barnet alder, farver, samt vælge kun at se de vandtætte smartwatch topmodeller, som Kids Safety anbefaler.

Vi har desuden samlet en række af vores bedste og mest populære smartwatch i kategorien Julegave Hits, her finder du blandt andet også vores bud på de Bedste smartwatch til børn med GPS i 2019.

Hvis du stadig er i tvivl, så hjælper vores søde kundeservicemedarbejdere, samt vores kloge teknikere gerne med at finde frem til det helt rigtige smartwatch til jeres og barnets behov. De sidder klar til at vejlede jer på telefon og mail om at give et smartwatch i julegave.

Klik for at se alle årets julegave hits

Husk at købe et simkort

Skal julegaven benyttes med det samme, så er det vigtigt at I har et simkort klar og aktiveret. Alle Kids Safety smartwatches skal bruge et sim-kort med lidt tale, sms og data (ca. 75mb pr. md.) for, at urets funktioner virker.

Hos Kids Safety tilbyder vi for 100 kr. at sætte jeres smartwatch op til Greentel Simkort, samt gennemteste uret.  Det eneste I skal efter modtagelse af uret, er at aktivere / vælge et Greentel abonnement, samt registrere jer som bruger på SeTracker2, og registrere jeres nyt smartwatch. Læs mere om Greentel simkort med opsætning

I kan også vælge en anden teleudbyder. Læs mere om Valg af Sim-kort til Smartwatch med GPS

Efter købet

Skulle du have et spørgsmål til dit ur udenfor vores telefontider, så har vores smartwatch teknikere lagt en stor del af deres viden til rådighed på vores webshop og vidensbase. Find bl.a. svar på hvordan du løser De mest hyppige fejl, Tips til dit smartwatch eller læs svarene til de mest stillede spørgsmål i vores FAQ.

I kan også besøge vores Youtube kanal, hvor der ligger mange videoer tilgængeligt, om fx opsætning af de fleste modeller, samt enkelte problemløsninger.

Opsætning bør ikke ske juleaften

Vi har tidligere år oplevet frustreret kunder, som har prøvet at sætte smartwatch’et op juleaften. Dette anbefaler vi ikke at gøre, denne dag. Nyd i stedet hinandens selskab.

Kids Safety hjælper gerne med opsætning, men juleaftensdag (samt juledagene) holder vi fri, så skal uret sættet op så gør det i god tid, så I har mulighed for at få hjælp fra vores teknikere.

Hvis I ikke er sikker på at gaven bliver et hit, så vent med opsætningen. Urene kan kun returenes, hvis de ikke har været taget i brug. F.eks. Skal beskyttelses film være intakt og alt tilbehør være i æsken. Se mere længere nede.

Vi hjælper gerne med tekniske spørgsmål på følgende dage i julen: (OBS: Ændret telefontider i julen)

  • Inden jul: 20/12 & 23/12
  • Mellem jul og nytår: 27/12 & 30/12
  • Efter nytår: 02/01

Grundet juleferien kan der også forventes længere svar tider end normalt på mailen. 

Smartwatch fra Kids Safety i julegave

Returnering af julegave

Falder Smartwatch’et alligevel ikke i barnets smag, så har I mulighed for at returnere julegaver frem til og med tirsdag d. 14. januar. Ved returnering skal uret være ubrugt og leve op til vores generelle Handelsbetingelser.

Varens stand, når du sender den retur:

– Uret er intakt med alt tilbehør.

– Beskyttelsesfilmen på skærmen er urørt.

– Klistermærke med imei og reg. code er urørt.

– Uret er ikke registreret med SIM-kort, eller bruger på appen. (med mindre uret er købt med opsætning)

Overholdes disse parametre ikke, kan det have betydning for din returnering. Se mere om returnering i vores Handelsbetingelser.

Del med: