Bedste smartwatch til børn med GPS i 2019

Bedste Smartwatch

Et smartwatch med telefoni og GPS giver tryghed til både børn og forældre. Men markedet for GPS smartwatches er stort, og det er forståeligt at man som forældre nemt kan blive forvirret når man står og skal vælge det helt rigtige ur til sit barn. Derfor har vi hos Kids Safety udvalgt hvad vi mener er året bedste ure.

Hvilke smartwatch er så de bedste?

De nyeste modeller på markedet har en langrække fordele, som gør dem til 2019 mest efterspurgte modeller. Det er ikke uden grund at smartwatch modellerne WP820S & WP750N er så eftertragtet, at de hurtigt bliver revet væk fra hylderne. 

GPS Ur Giver Tryghed

Når disse to modeller bliver fremhævet som 2019 bedste GPS smartwatch, så skyldes det ikke mindst at urene har et nyt og forbedret design, samt at det teknisk er blevet væsentlige bedre. Ligesom med teknologien i din mobil forbedres for hver ny model, så er dette også gældende for smartwatches/ GPS ure til børn.

Overordnet har urene et smart design, som passer godt til børn i flere aldre. Teknisk kan der siges at GPS’en er blevet forbedret, strømmen udnyttes bedre og man vil opleve en bedre lyd end på tidligere modeller.

Kids Safety WP820S Vandtæt Smartwatch med ekstra beskyttelse

WP820S vandtætte (IP67 certificering) smartwatch er designet specielt til aktive og livlige børn, og kan nemt følge barnet i sine daglige aktiviteter – uanset om barnet er til håndbold, fodbold eller svømning.

Urets forhøjet sider giver ekstra beskyttelse til skærmen mod eventuelle stød og skrammer. Dette gør Kids Safety WP820S genialt, som barnets trygge følgesvend i hverdagen.

Kids Safety WP750N Vandtæt Smartwatch i enkelt design

WP750N har et stilrent design, som kombinerer brugervenlighed med godt design. Dette ur er perfekt til lidt ældre børn, da det desuden er muligt for barnet at ringe op til numre, som barnet selv vælger. Denne funktion kan dog deaktiveres i SeTracker2 app.

Samtidig adskiller uret sig ved, at man kan indstille hvor højt lyden på ringetonen skal være.

Ved begge GPS smartwatch har producenten lyttet til de ønsker, som vi og markedet har efterspurgt. Hvilket gør de to smartwatch modeller særdeles eftertragtet.

Få et hurtigt overblik over smartwatch

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i smartwatch markedet. Derfor finder du i denne tabel en samlet oversigt over Kids Safetys ure. I oversigten er der udspecificeret urenes funktioner, tekniske specifikation (GPS type), størrelse m.m., så du nemt kan danne dig et overblik over hvilket ur der passer bedst til jeres behov. https://kidssafety.dk/shop/cms-sammenlign-produkter.html

Vejledning

Hos Kids Safety går vi meget op i, at I vælger det ur der passer bedst til jeres barns behov. Når vi vejleder om hvilke smartwatch og GPS ure, der er bedst egnet, så kigger vi bl.a. på barnet alder, aktiviteter og hvilke situationer som uret skal bruges i.

Kids Safety er Danmarks førende webshop af smartwatch og GPS ure til børn, og det er ikke uden grund at vi er kalder os selv specialister i smartwatch til børn. Så har du spørgsmål om hvilket smartwatch, der bedst passer til jeres behov, så er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på +45 71 741 767 eller sende os en mail info@kidssafety.dk

Mængderabat på smartwatch til børn

Alle vores ure har behov for Sim-kort for at benytte funktionerne. Læs mere om Valg af sim-kort til GPS Smartwatch.

Del med: