Valg af Simkort til Smartwatch med GPS

Sim-kort til Smartwatch

I dette blogindlæg vil vi forsøge at svare på de mest gængse spørgsmål, som vi får omkring sim-kort til vores Kids Safety GPS smartwatch.

Alle vores smartwatches skal bruge et sim-kort med lidt tale, sms og data (ca. 75mb pr. md.) for, at urets funktioner kan virke.

Hvilken teleudbyder skal jeg vælge?

Mange af vores kunder bliver overrasket over, hvor stor en betydning at valget af den rigtige teleudbyder har, når det kommer til urets funktioner. Hos Kids Safety kan vi desværre ikke anbefale en teleudbyder frem for en anden, som vi kan garantere, vil virke for jer. Dette skyldes, at hver teleudbyder har satset deres dækning forskelligt, i bestemte områder rundt i landet. Dermed sagt, så har de alle ”huller” i deres dækning i bestemte områder.

Hos Kids Safety anvender vi f.eks. selv YouSee og GreenTel, da vi ikke kan bruge nogle af de andre udbydere, hvor vi bor i Hadsten. Til gengæld oplever vi en yderst stabil forbindelse, men YouSee er desværre også en smule dyrere end de andre. Dog har vi valgt at satse på stabiliteten. Vi har generelt gode erfaringer med YouSee, Telia, Telenor, samt de teleselskaber under disses netværks master. Så det er blot at finde en udbyder med bedste 2G dækning i netop jeres område.

Vi har en del kunder, som oplever problemer med f.eks. 3’s netværk, herunder Oister, inklusiv os selv. Derudover er Lyca desværre det eneste sim-kort, som vi endnu ikke har fået til at virke, da der mangler nogle APN, MNC og MCC-oplysninger fra udbyderen, og som de desværre ikke kan være behjælpelige med.

Det er altid en god idé at se hvilke udbydere, der er på markedet. Hvad de tilbyder prismæssigt kontra signal-dækning. Er formålet med uret, at GPS-funktionen skal anvendes meget, så er det mest fornuftige nok at vælge en udbyder med god signal-dækning i netop dit område.

Hvilket simkort til smartwatch skal vi bruge?

Alle vores ure anvender et ganske *almindeligt simkort med lidt tale, sms og data (ca. 75 mb pr. md.). Urets data bruges ikke til at urene kan gå på internettet. Det som bruger data er, når uret opdaterer GPRS signalet, og chat beskeder. Dette kan have en effekt for kunder, som anvender taletidskort, da databrug her kan være dyrt.

Vi har derfor i sammenarbejde med greentel lavet et børne abonnement til 29,00 kr. der indeholder 100 mb data, 1 times tale, og fri SMS, da det man typisk betaler for i et abonnement ved de fleste teleudbydere er data, og vores sortiment af smartwatches ikke har brug for flere GB data, og vil derfor være spild af penge for forbrugerne.

Urene køre kun via 2G, da de ikke skal bruge højhastighedsdata til noget som 3G og 4G. *Alle teleudbydere har 2G, indbygget i simkort, da dette er det første og almindelige tale / GSM netværk 2G køre over.

Dog skal man være opmærksom på at fx 3 er et nyere teleselskab, og har derfor fokuseret på deres 3G og 4G dækning.

Se hele Kids Safety’s store udvalg af vandtætte smartwatches

Skal jeg vælge et taletidskort eller et abonnement?

Vi anbefaler, at man køber et almindeligt abonnement til uret. Vores ure, især de vandtætte, har ikke godt af at simkortet bliver taget ind og ud af uret hver gang, at taletidskortet skal tankes, da dette kan ødelægge urets gummimembran, hvilket vi ikke dækker.

Desuden er et abonnement ofte billigere end et taletidskort, da data forbruget hurtigere løber op på taletidskortet, da taksterne er højere.

Læs mere om: De forskellige GPS typer i vores Smartwatches

Hvad koster et abonnement, som jeg skal bruge?

Der er stor forskel i hvad et mobilt abonnement koster ved de forskellige teleudbydere. Det er vigtigt at abonnementet som minimum dækker lidt tale, sms og data (ca. 75mb pr. md.) for, at urets funktioner kan virke. De fleste teleudbydere har en familierabat, hvis man samler alle sine abonnementer hos dem.

Her kommer Greentel igen indover, da de kan levere et børne abonnement til kun 29,00 kr. som vi til dato ikke har hørt er belveet matchet.

Dog skal man inden man vælger Greentel, tjekke deres dæknings kort inden købet, for at være sikker på deres 2G dækning er i ens pågældende område.

Valg af Sim-kort til smartwatch

Brug f.eks. Greentel Simkort til smartwatch

Vi har nu nævn Greentel et par gange i indlægget, men hvorfor skal man vælge det ?

Vi har som skrevet lavet et samarbejde med Greentel fået lavet specielle mobilabonnementer til vores smartwatches. Dette abonnement indeholder alle de egenskaber som et simkort til smartwatch har brug for, som Data, Tale og SMS, til en lille måneds pris fra 29,00 kr., og dækningen er i top i det meste af Danmark, samt fri data i EU.

Så når man nu skal ud og rejse, skulle uret også gerne virke her. Det vil dog altid inden afrejse være en god ide at tjekke hvilke lande de dækker, for at sikre sig man ikke kommer i problemer på bestemmelsesstedet.

Man kan tjekke deres EU dækning på deres egen hjemmeside.

Kids Safety tilbyder simkort fra Greentel med opsætning og uden opsætning.

Når man køber et Greentel simkort med opsætning sammen med et af vores ure, vil vi hos Kids Safety tjekke uret helt igennem med alle uret funktioner, samt installere simkortet i uret, og sikre os klappen ikke er blevet beskadiget, og vender rigtigt. Dette er en god ide at vælge ved køb af et vandtæt smartwatch, da vi desværre har haft flere kunder der har druknet deres ur, grundet disse to simple, men fatale fejl.

Opsummering:

  • Alle vores smartwatches skal bruge et sim-kort med lidt tale, sms og data (ca. 75mb pr. md.) for, at urets funktioner kan virke. Hos Kids Safety kan vi desværre ikke anbefale en teleudbyder frem for en anden, som vi kan garantere, vil virke for jer. Men vi har generelt gode erfaringer med YouSee, Telia og Telenor. Vi har generelt gode erfaringer med YouSee, Telia, Telenor, samt de teleselskaber under disses netværks master.
  • Vi har enkelte kunder, som oplever problemer med f.eks. 3’s netværk, herunder Oister. Samt Lyca mobile.
  • Køb et abonnement fremfor taletidskort.
Del med: