Sådan skal du bruge dit Smartwatch

Brug af smartwatch

Vejledning til brugen af smartwatch

Kids Safety anbefaler at vores smartwatch’es bruges i overensstemmelse med følgende punkter. Overholdes disse punkter ikke, så kan det have indvirkning på jeres evt. reklamationsret.

Beskyttelsesfilmen bør ikke fjernes

På alle vores smartwatch modeller anbefaler vi, at beskyttelsesfilmen under den tynde film, ikke fjernes. Da, beskyttelsesfilmen fungerer, som en ekstra beskyttelse af skærmen. Fjernes den tykke beskyttelsesfilmen risikerer skærmen, derfor at blive ridset eller gå i stykker.

Kids Safety anbefaler desuden altid, for ekstra beskyttelse, at der påføres et lag tilskåret beskyttelsesfilm til mobiltelefoner/ tablets, da skærmen pt. ikke kan skiftes. Dette kan på nuværende tidspunkt ikke købes hos Kids Safety, men hos elektronik forhandlere. Læs mere i vores FAQ

Det er teknologi – selvom det er til børn

Vores ure er lavet til børn og deres hverdag. Men, som andet teknologi, kan et stød det rigtige sted gøre, at skærmen flækker. Vi anbefaler, derfor igen at beskyttelsesfilmen ikke fjernes, da dette kan hjælpe til at skærmen ikke flækker ved evt. voldsomme stød og slag.

Pas på at uret ikke mister sin vandtæthed

Det er vigtigt jævnligt at tjekke følgende, for at være sikker på der ikke kan komme vand i jeres nye vandtætte smartwatch:

  • Simkort-klappen er skruet rigtig på
  • Simkort-klappen ikke er knækket efter fastspændning
  • Skærmen ikke er i stykker efter leg

Ligeledes fraråder vi at købe et taletidskort til uret, da gummimembranen vil blive naturligt slidt, hvis klappen tage på og af ofte.

Vandtæt Smartwatch
Et vandtæt Smartwatch er perfekt til badeferien

Indsæt simkortet i uret

Benyt den runde
del af en simkort nål

For at sikre, at simkortet låses i SIM-slotten, så skal lyde et lille klik når simkortet er inde i uret.

Ved indsættelse af simkort, så anbefalder vi at der enten bruges den rundedel af en simkort nål eller bagenden af en pincet. Derved minimeres den skade, som kan påføres ved indsættelse. Dog, skal det stadig gøres forsigtigt, da det ikke er muligt at rette/ reparere simslotten skulle den gå i stykker.

Vend SIM-kort rigtig

Det er vigtigt at tjekke inden SIM-kortet indsættes i uret, at det er den rigtige størrelse & at simkortet vender den rigtige vej.

Skulle det uheldige ske, at SIM-kortet indsættes forkert, så er dette en forkert håndtering af uret, og reklamations retten frafalder.

Det er yderst vigtigt, at I ikke selv prøver at fjerne det forkert indsatte SIM-kortet, da dette kan skade uret. Kontakt i stedet vores tekniske afdeling, og de vil prøve at fjerne SIM-kortet. Vi lover ikke, at vi kan tage SIM-kortet ud uden at skade uret og SIM-kortet, da urene alle er meget tætpakket indvendigt. Det kan derfor være svært at komme til simkortet, uden at skramme eller ridse det.

Træk ikke i gummi-remmen

Selve gummiremmen er holdbar, men der sidder en split som holder urremmen fast. Trækkes der hårdt i remmen, så kan både rem og split gå i stykker.

Tryk ikke hårdt på lade kablet

Vær opmærksom på, at lade stikkets klemme ikke må presses på smartwatch ved opladning. Dette kan medføre, at opladerens connector pinde / pins, så vil blive presset op og opladeren gå i stykker.

Skulle dette ske, kan man købe en ny under tilbehør, på vores webshop.

Forlæng batteritiden

Som udgangspunkt anbefaler vi at sætte “Locations Update Schedule” (Arbejdstilstand) til 1 time i SeTracker2 app’en. Dette medfører at batteritiden typisk fordobles i forhold til, hvis den indstilles til 10 min. Ved at sætte opdateringen til 1. time, vil GEO-hegn funktionen også blive berørt, da der herved kan gå op til én time før man modtager en notifikation. Her er det op til den enkelte at afgøre, hvorvidt man i en given situation har brug for så meget strøm som muligt, eller GEO-hegn funktionen på henholdsvis et eller ti minutter. Læs mere om denne funktion her

Ønsker du at sende uret retur

Vil du sende dit ur retur indenfor de 14 dages returret, så skal følgende betingelser være opfyldt:

  • Uret er intakt med alt tilbehør.
  • Beskyttelsesfilmen på skærmen er urørt.
  • Klistermærke med imei og reg. code er urørt.
  • Uret er ikke registreret med SIM-kort, eller bruger på appen.

Læs mere i vores Handelsbetingelser…

Del med: