Ferietid, dagligdagen og et smartwatch til jeres børn

Ferietid og dagligdagen

Hvorfor have et smartwatch til sit barn?

Vi har alle hørt skrækhistorierne om børn, der bliver væk/ taget i ferien og dagligdagen. Dette er dog ikke det, som vi fokusere på til dagligt i KidsSafety, når vi sælger vores smartwatch til kunderne.

Dette indlæg omhandler de mange positive features, som vores smartwatch tilbyder, hvis det skulle blive aktuelt.

Vi startede selv med brugen af smartwatch, da vi campere meget i vores fritid. Vi vil gerne give vores børn frihed ude på campingpladsen, med den viden, at vi ikke er længere væk end et opkald.

Urene har givet vores piger modet til at slippe mor og fars hænder og udforske campingpladsen, samt finde nye venner næsten hver weekend.

Som forældre, og ikke vide hvor ens børn er, er den værste følelse man kan have. Selvom vores smartwatch giver børnene modet til at slippe mor og fars hænder, så giver det også forældrene modet til at slippe deres børn.

Jeg vil nu komme ind på de funktioner, som er i alle vores ure. Funktionerne er med til at give denne tryghed til begge parter, og hvordan de fungere.

GPS, LBS, (AGPS og WiFi):

Alle vores smartwatch har GPS og LBS.

GPS kører på de Amerikanske satellitter, der er rundt om i hele verden. For at få den mest præcise position på uret er det vigtigt, at den har fat i minimum tre satellitter for at kunne triangulere signalet imellem dem.

LBS kører på 2G/GSM masterne, der er placeret rundt om i landet/verden. De kan have svært ved at triangulere, hvis der ikke er mange af dem i et givent område. Derfor opfordre vi altid vores mange kunder til, at lege lidt med denne funktion, og derved finde den der fungere bedst for den individuelle.

Nogle af vore ure, som f.eks GW300S, GW100 osv. har funktionen WiFi i. WiFi’en kan bruges indendørs og i storbyer, da den lokalisere via de mange omkringliggende WiFi signaler. Dette betyder dog ikke, at uret kan bruges til at gå på internettet eller lignede.

AGPS kører ligeledes på satellitterne, dog med den fordel, at applikationen vil få en hurtigere positionering. Dette skyldes, at de ure med AGPS indbygget, har en lille fil med de fleste satellitter i sig, og skal derfor ikke ud og finde dem.

Mobiltelefoni:

Derudover har urene mobile egenskaber der gør, at forældre og deres børn kan kommunikere med hinanden, via enten opkald eller chat funktionen i applikationen. Dette er en af grundene til vores smartwatch skal have et simkort installeret, for det virker med lidt data, tale og sms.

Disse to hovedfunktioner i sig selv, er med til at give barnet, så vel som forældrene ro i sindet, og gør dagene mere afslappet.

Vi opfordre altid vores kunder til at sætte GPS opdateringsfrekvensen på en time. Dette betyder, at uret vil sende dets lokation hver time, og derved sparer mest muligt på strømmen, da dette trækker mest på batteriet. Skulle forældrene være ude for, at deres barn bliver væk, kan de istedet bruge funktionen “locate” i appen, som sender uret en anmodning, om at sende dets nuværende position, og kan derved finde deres barn, i løbet af få sekunder.

Omvendt, hvis barnet ikke kan finde sine forældre, har han/hun muligheden for at lave et almindeligt opkald. Men, også et SOS opkald, der kort tid efter opringningen vil sende en sms med lokationen af barnets nuværende position.

Vi håber dette har givet jer en større forståelse af vores ure, og de udover at være et alternativ til mobitelefonen, også er med til at give jeres barn en frihed. Urene giver børnene den frihed, som vi selv havde da vi var små, dog med færre daglige bekymringer.

 

Del med: