Huskeliste til køb af GPS ur til dit barn

Der er altid mange ting at tage højde for, når man skal fortage køb af elektronik, f.eks. ur, tv & dvd afpiller.

Vi har derfor skrevet nogle ting, der er vigtige at huske på inden og efter, du har købt et GPS ur til dit barn hos os.

Inden købet af GPS ur til dit barn

  1. Hvad er det primære formål, med dette ur for os forældre
  2. SIM kort udbyder til ure (bruger kun 2G)
  3. Tænk over hvilket type barn du vil købe uret til
  4. Hvilke egenskaber skal ure have for, at vi får den fulde tilfredshed med det. (Skal det f.eks. være vandtæt eller ej)
  5. Husk at lade dit barn være med til at vælge et af urene, da det er dem der skal gå med det

Hvad er rigtige valg for dig?

Vores ure har mange funktioner, som mobiltelefoni, chat, skridttæller & GPS m.m.

Hvis det ikke er de mobilegenskaberne i tænker at bruge, men de mange GPS egenskaber, så råder vi jer til at kigge på f.eks. Garmin, eller andre der har specialiseret sig indenfor dette område. Deres GPS er mere præcis via historisk data som urene anvender. Hvor, vores GPS ure bruger live data, og kan derfor godt lave lidt udsving engang imellem.

Vores ures GPS funktion køre, som sagt på live data, hvor det er vigtig urene enten kan triangulere mellem 3 master, eller 3 satellitter. Sker dette ikke, ville der kunne forekomme udsving i barnets nuværende lokation.

Vi har dog ure, der enten indeholder WiFi eller AGPS, som en ekstra service. Dette giver en mere præcis GPS placering.

  • WiFi, er ideelt i f.eks. storbyer, hvor der er WiFi signaler over alt, også indendørs i f.eks. en stor institution eller legeland.
  • AGPS, hjælper GPS funktionen på vej, da der er installeret en lille fil i uret med satellit lokationer. Dette betyder, at uret hurtigere og mere præcis kan finde barnet lokation.

Decideret GPS ure, uden andet indhold, kan også bedre holde strøm i længere tid, hvis GPS’en bliver brugt meget aktiv. Hvor vores ure kan have lidt besvær, da de også bruger strøm på telefoni, chat m.m.

SIM-kort

Alle vores smartwatches skal bruge et SIM kort for at kunne virke. Vi anbefaler, at i kigger på internettet, og finder ud af hvilken udbyder, der har bedst dækning i jeres område. Her skal ikke tænke på 3G eller 4G, da urene ikke bruger dette. Vi har haft kunder, som har købt et taletids kort eller abonnement, hvor de havde fuld dækning på deres mobil, men ikke på uret. Dette skyldes, at mobiler hopper over på enten 3G eller 4G, hvis ikke mobilen kan få fat på 2G.

(OBS. Vi har enkelte kunder, som oplever problemer med teleskaber, der kører på 3’s netværks master. Vi anbefaler derfor, at I køber abonnementer hos teleselskaber under Yousee’s netværks master, eks. Yousee, Nettalk, Telmore, Fullrate, Telenor, Telia. Lyca-mobile taletidkort virker ikke i urene, årsagen er stadig ukendt.)

Vi anbefaler derudover at der benyttes et abonnement til urene frem for et taletidskort, da taletidskort oftest skal tages ud af uret for at tankes. Vi anbefaler at SIM-kortet tages ud så lidt som muligt.

Hvad skal uret bruges til?

Vi har mange forskellige slags ure i forskellige størrelser og typer. Det er vigtigt at tænke over om dit barn er meget aktiv på legepladsen, fodboldbanen m.m., da det er elektronik man køber. Elektronik kan gå i stykker, hvis man er uheldig. Vi har ure, hvor skærmen er mere beskyttet, og der derfor er mindre chancer for uheld, som f.eks. GW400E, GW450, GW410S og GW500S.

Alle ure kan tåle en vis grad af vand, som en mobiltelefon kan, men vi sælger også decideret vandtætte ure, som barnet kan bade med i haven, svømmehallen eller bare under vandhanen. Disse ure er også gode, når man er på badeferie, da barnet kan beholde uret på hele tiden.

Efter købet af GPS ur til dit barn

  1. Vi har lavet videoer til alle ure med en udførlig guide til opsætning af uret, men også applikationen. Du finder videoerne på vores hjemmeside.
  2. Sæt dit barn ind i hvordan uret skal bruges, og eventuelt lave nogle regler i forhold til brugen af uret.
  3. Nyd freden, og sikkerheden uret gerne skulle give jer 🙂

 

Læs mere om hvorfor andre forældre vælger et GPS ur frem for en mobil, her

Huskeliste til køb af GPS ur til dit barn
Del med: