Pet-Tracker.. Hold styr på hunden

Pet Tracker

Der er mange former for kæledyrs tracking apparater på internettet, hvilket man hurtig vil finde ud af hvis man søger på det.

Vi har valgt denne PetTracker, da den kører på samme applikation, som vores mange fantasktiske ure. Dette betyder, i som forældre og ejer af hund eller kat, ikke skal have flere applikationer på mobiltelefonen, hvis i har både børn og kæledyr i hjemmet, og derved nemt kan skifte imellem de forskellige enheder.

Pet-trackeren, er et rigtig godt værktøj til ejere af kæledyr, skulle man være bekymret for, om de løber hjemmefra, eller hvis der har været en del hunde-napninger i området, som man desværre hører om for tit i diverse nyheder.

Denne smarte Tracker, gør du nemt og hurtigt kan finde din hund eller kat, ved hjælp at applikationen, samt en masse andre funktionaliteter den besidder.

Læs mere på: https://kidssafety.dk/shop/pet-tracker-220p.html

Del med: