Bekymre du dig også for dine forældre/bedsteforældre

Ældre ur
Kids Safety GPS ur til ældre - EW200
Kids Safety GPS ur til ældre – EW200

Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste, der bekymre mig dagligt om min dårliggående bedsteforælder.

Min bedstemor nægter at komme på plejehjem endnu, da hun siger “Jeg kan stadig selv gå på toilet”. Dog er det med en rollator, som hun skal bakse med hver gang. Men hvad kan man gøre?

Hun har sin alarmknap, hvis hun skulle risikere at falde og ikke kunne komme op igen. Eller, hvis hun skulle komme i anden form for nødsituation. Men hun har den aldrig på sig, og har fået en vane med at ligge den fra sig på bordet. Og jeg tænker hun ikke er den eneste.

GPS ur til ældre

Efter vi startede Webshoppen KidsSafety med GPS ure og smartwatches, så fandt vi uret EW200, som er beregnet til den ældre generation.

Uret er udstyret med bl.a. SOS knap, Pulsmåler og GPS. Jeg må sige efter jeg gav hende dette ur, har jeg fået mere ro i sindet. Jeg ved uret kun bliver taget af om natten, for at blive sat ladning. Og at hun altid tager det på om morgen, som hun gjorde med det andet ur, hun altid har brugt.

Jeg ved, at hvis noget skulle ske hende og hun ikke kan nå sin alarm, så kan hun altid trykke SOS på uret, og vi kan derefter tilkalde hjælp for hende.

Vi har også solgt disse ure til børn af ældre med demens eller anden form for sygdom, der tit medfølger at den ældre går en tur og bliver væk, nogle gange op til flere dage. Der har desværre været en del sager med for tiden med dette.

Vi føler selv at uret giver os en vis trykhed i at vide, at hun altid kan få fat på os. Hun skal kun blot bevæge hånden op til ansigtet. Min bedstemor synes uret er super nemt at bruge, hvilket hun var bange for til at starte med. Men da uret ikke er med touch, og der ikke er mange knapper at trykke på, var det hurtigt for hende at lære.

Plus nu har hun også lidt at prale med overfor hende veninder, når de spiller kort mandag formiddag.

Se vores GPS ure til ældre her

Vi har samlet en list af ting der er gode ting at huske på ved køb af et GPS ur. Læs dem her

Del med: