Hvorfor vælge GPS ur frem for mobil til barnet

Hvorfor vælge GPS ur

Vi som forældre har ofte den tanke, at det simpelthen er for tidligt at give vores børn en mobiltelefon, når de er i alderen fra 6 – 12 år. Derfor er GPS ur et godt alternativ til en mobil til børnene.

De tanker vi primært hører fra vores kunder er:

  1. En mobil kan blive væk, tabt, eller druknet via leg
  2. Børn idag bruger i forvejen meget tid på f.eks. iPad, tv eller computer… Hvorfor så give dem en mulighed mere for at sidde med ansigtet i en skærm?
  3. Mange skoler er mobilfrie i de mindre klasser. Eleverne skal aflevere deres mobiler før timerne starter, og de får dem først tilbage når skoledagen slutter. Samtidig får mange af børnene ikke sat mobilen på lydløs, og den ender derfor ofte med at forstyrre timen alligevel.

Med et GPS ur til dine børn, vil intet af de ovenstående ting være gældende.

Gode grunde til at vælge et GPS ur til dit barn.

Som forældre vil i have 100 % kontrol over uret. Det betyder, at det er jer der bestemmer: Hvem der kan ringe til barnets GPS ur og hvem dit barn kan ringe til. Desuden er alle ure udstyret med “Do not disturb” funktion, hvilket betyder at uret vil være låst i f.eks. skoletiden. Så kan barnet kun bruge deres GPS ur til at se klokken og ringe SOS, hvis skulle der opstå en situation.

Du vil altid kunne komme i kontakt med dit barn, uden at bekymre dig om, at de har deres mobiltelefoner på sig. Eftersom et GPS ur efter kort tid vil føles som en almindelig accessoires, som børnene ikke tænker over de har på.

GPS funktionen er god til, når dit barn selv skal til at gå hjem fra skole eller selv tage bussen. Her kan du nemlig følge dem hele vejen med funktionen footprint i den medfølgende gratis app. Derudover har vi erfaret, at det giver barnet en god trykhed i hverdagen, at de ved deres forældre kun er et opkald væk på deres GPS ur.

Vi hos Kids Safety er selv er forældre til to piger på henholdsvis 5 og 8 år. De går begge går i skole og vi campere meget i weekenderne. Så det har givet os ro i sjælen at vide, at vi altid kan komme i kontakt med dem og finde dem på et kort. Samtidig sparer det os meget tid på afhentning fra skole, da vi kan skrive sende piger en besked på deres GPS ur om, at de skal gøre sig klar til vi kommer og henter dem.

Se vores GPS ure her.

Vi har samlet en list af ting der er gode ting at huske på ved køb af et GPS ur. Læs dem her.

Del med: