Har du husket GPS uret til sommerferien

Sommerferien nærmer sig, og rejserne er ved at blive bestilt i de enkelte hjem, har I også husket GPS uret til børnene ?

Men har du husket at ferien, også gerne skal indebære lidt afslapning, hvor børnene kan få lov til at løbe frit rundt i badelandet, hotellet eller på campingpladsen, uden du skal gøre dig for store bekymringer.

Vi anbefaler ikke mindst for dine børn men også jer forældre at give jer lidt ekstra trykhed i ferien med et af de mange GPS ure vi tilbyder, hvor du ikke kun kan spore dine børn, skulle de løbe for lagt væk, men også har muligheden for at ringe dem op, eller de kan ringe til jer, og fortælle hvor de er.

Det eneste i som forældre skal huske er, at anskaffe jer et SIM-kort til uret med lidt tale, SMS og data, og derefter downloade den gratis applikation SeTracker2, hvor i derefter vil være hurtig oppe at køre, med nogle få indstillinger.

Skulle du være i tvivl om hvordan det hele fungere, kan du se vores mange videoer på youtube, eller læse vores udførlig guide på http://blog.kidssafety.dk/se-tracker-guide/

Del med:
tilbage til toppen